Skip to content

Uw huisdier in professionele handen

Welke operaties voeren wij uit?

Dierenkliniek Lingewaard voert diverse operaties uit. U kunt niet alleen voor de castraties, sterilisaties, wondbehandeling, gebitsbehandeling en het verwijderen van bultjes bij ons terecht. Door onze samenwerking met chirurgen zijn ook meer ingewikkelde operaties binnen de muren van onze kliniek mogelijk. Onze voorbereidingsruimte ruimte waar wij de dieren klaar maken voor operaties en de ruimte waar wij gebitsbehandelingen uitvoeren, zijn gescheiden van onze steriele operatiekamer. Hierdoor voldoen wij aan de hoogste hygiënestandaard.

Welke anesthesie gebruiken wij?

Dierenkliniek Lingewaard maakt gebruik van zeer veilige anesthesiemiddelen. Voor de meeste operaties wordt gebruik gemaakt van inhalatie-anesthesie. Dit is een type anesthesie die ook humaan gebruikt wordt en zeer veilig is. Wij bekijken altijd per dier en per operatie naar de geschikte middelen waardoor uw dier altijd de juiste zorg op maat krijgt. Door het gebruik onze moderne bewakingsapparatuur, waarmee wij vitale functies controleren, kunnen wij de narcose tijdens de operatie aanpassen en uw dier optimaal in de gaten houden.

Kan mijn dier na de operatie langer blijven?

Ja dat kan. Dankzij onze moderne verwarmde opnameverblijven is er een mogelijkheid voor geopereerde dieren om langer op de praktijk te verblijven indien dat nodig of gewenst is.

Nascholing

Onze dierenartsen en paraveterinairen volgen regelmatig nascholingen waardoor onze kennis en kunde up-to-date blijft en wij de beste zorg voor uw dier kunnen waarborgen.

 

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten