Skip to content

UW HUISDIER IN GOEDE HANDEN

Welke operaties voeren wij uit?

Dierenkliniek Lingewaard voert diverse operaties uit. U kunt niet alleen voor de castraties, sterilisaties, wondbehandeling, gebitsbehandeling en het verwijderen van bultjes bij ons terecht. Door onze samenwerking met chirurgen zijn ook meer ingewikkelde operaties binnen de muren van onze kliniek mogelijk.

Welke anesthesie gebruiken wij?

Dierenkliniek Lingewaard maakt gebruik van zeer veilige anesthesiemiddelen. Voor de meeste operaties wordt gebruik gemaakt van inhalatie-anesthesie. Dit is een type anesthesie die ook humaan gebruikt wordt en zeer veilig is. Wij bekijken altijd per dier en per operatie naar de geschikte middelen waardoor uw dier altijd de juiste zorg op maat krijgt. Door het gebruik onze moderne bewakingsapparatuur, waarmee wij vitale functies controleren, kunnen wij de narcose tijdens de operatie aanpassen en uw dier optimaal in de gaten houden.

Kan mijn dier na de operatie langer blijven?

Ja dat kan. Dankzij onze moderne verwarmde opnameverblijven is er een mogelijkheid voor geopereerde dieren om langer op de praktijk te verblijven indien dat nodig of gewenst is.

WAT WE BIEDEN, WIE UW DIER HELPT

Onze chirurgen zijn uiterst goed opgeleid en getraind om de meest ingewikkelde operaties bij uw dier succesvol uit te voeren. U kunt met een gerust hart uw dier laten behandelen bij ons in de wetenschap dat alleen het beste goed genoeg is. 

Honden

Katten

Knaagdieren

Konijnen

Vogels