We zorgen er samen voor dat uw huisdier gezond blijft

HET HUISDIER ZORGPLAN

Als uw huisdier ziek is wilt u uiteraard de beste zorg! Maar het is ook onze taak om ervoor te zorgen dat we uw huisdier gezond houden (preventieve zorg).

Met het Zorgplan zorgt u tegen een gereduceerd tarief samen met uw dierenarts optimaal voor uw huisdier. U betaalt maandelijks een vast bedrag en wij zorgen ervoor dat uw hond of kat op tijd de noodzakelijke preventieve behandelingen krijgt. Tevens wordt uw huisdier met een passend middel beschermd tegen wormen, vlooien en indien nodig tegen teken. Als service ontvangt u elk kwartaal automatisch een oproep dat de benodigde producten voor u in de dierenkliniek klaarliggen.

Wat biedt het Zorgplan voor uw hond/kat:

  • Uw huisdier krijgt tweemaal per jaar een lichamelijk onderzoek door de dierenarts.
  • Tweemaal per jaar is uw huisdier welkom voor een paraveterinair consult.
  • De noodzakelijke standaard vaccinaties.
  • Ontworming met het middel dat het beste is voor uw huisdier.
  • Uw huisdier wordt een jaar lang beschermd tegen vlooien en teken.
  • 10% korting op de kwaliteitvoeding van de praktijk.

Omdat uw dierenarts uw huisdier regelmatig ziet, worden eventuele medische problemen in een vroeg stadium ontdekt of zelfs voorkomen.

Wilt u ook het beste voor uw huisdier en het liefst tegen een aantrekkelijke prijs? Onze dierenartsen en paraveterinairen zijn graag bereid om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Voor meer informatie bezoekt u onze balie of belt u met: 0481 – 46 47 60

WAT WE BIEDEN, WIE UW DIER HELPT

Onze chirurgen zijn uiterst goed opgeleid en getraind om de meest ingewikkelde operaties bij uw dier succesvol uit te voeren. U kunt met een gerust hart uw dier laten behandelen bij ons in de wetenschap dat alleen het beste goed genoeg is. 

Honden

Katten

Knaagdieren

Konijnen

Vogels